به گزارش بازار، سازمان ضد انحصارطلبی اندونزی، در سال ۲۰۲۲، تحقیقاتی را درباره گوگل، به ظن سوءاستفاده این شرکت آمریکایی از موقعیت برتر خود در بازار و ملزم کردن توسعه دهندگان برنامه اندونزیایی به استفاده از سیستم پرداخت «گوگل پلی» آغاز کرد. این سیستم، نرخ بالاتری نسبت به سایر سیستمهای پرداخت دارد و توسعه دهندگانی که حاضر نبودند از آن استفاده کنند، از فروشگاه گوگل پلی، حذف میشدند.
این آژانس در جلسهای اعلام کرد که این سیستمها، درآمدهای توسعه دهندگان را کاهش داده، زیرا باعث کاهش کاربران شده است و گوگل قانون اندونزی علیه انحصارگرایی را زیر پا گذاشته است.
طبق یافتههای سازمان ضد انحصارطلبی اندونزی، گوگل حداکثر ۳۰ درصد هزینه برای استفاده از سیستم پرداخت گوگل پلی دریافت میکرد. در اندونزی که جمعیت ۲۸۰ میلیون نفری و اقتصاد دیجیتالی برخوردار از رشد پرشتاب دارد، گوگل ۹۳ درصد سهم بازار را در اختیار دارد.
سخنگوی گوگل اظهار کرد این شرکت خواستار تجدیدنظر در این حکم خواهد شد. شیوههای فعلی، یک اکوسیستم اپلیکیشن اندونزیایی رقابتی و سالم را پرورش میدهد و این شرکت، متعهد به رعایت قانون اندونزی است.
گوگل پیش از این اعلام کرده بود که سیستمی را معرفی کرده است که در آن، توسعه دهندگان برنامه میتوانند به کاربران، گزینه پرداخت دیگری را عرضه کنند.
بر اساس گزارش رویترز، گوگل در یک دهه گذشته، برای شیوههای غیررقابتی مربوط به سرویس مقایسه قیمت خود، سیستم عامل اندروید و سرویس تبلیغات، بیش از هشت میلیارد یورو (۸.۳ میلیارد دلار) جریمه شد.
نظر شما