۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
ارزش‌گذاری کریپتو بر اساس قانون متکالف
یادداشت؛

ارزش‌گذاری کریپتو بر اساس قانون متکالف

هادی شایان معتقد است که مطابق قوانین داخلی برای تشکیل یک صندوق قابل معامله رمزارزها ابتدا بایستی دارایی پایه صندوق مشخص شده و قابلیت بهادار شدن داشته باشند.

بازار؛ گروه بورس: به تازگی بانک مرکزی سند برای قانونی کردن معاملات رمزارزها در کشور صادر کرده است؛ این موضوع به دلیل اینکه می تواند در جریان بازار پول و سرمایه تاثیرگذارد باشد، مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است. هادی شایان کارشناس بازار سرمایه و کریپتوکارنسی در یادداشتی به این مساله پرداخته است.

در خصوص اوراق بهادارسازی ارزهای دیجیتال و تشکیل صندوق ارزهای دیجیتال باید توجه داشت که مطابق قوانین داخلی برای تشکیل یک صندوق قابل معامله ابتدا بایستی دارایی پایه صندوق مشخص شده و قابلیت بهادار شدن داشته باشند تا بتوانند تحت عنوان اوراق بهادار و تشکیل صندوق قابل معامله در مارکت رسمی کشور حضور داشته و به عنوان ردیف دارایی پذیرفته شوند.

پروسه ارزش‌گذاری کریپتوعست‌ها امری بسیار خطیر، تخصصی و پرریسک است که می‌تواند سرمایه‌گذاران را با سودهای هنگفت و ضررهای سهمگین مواجه سازد. از این رو نوع دیدگاه و نگاه هویتی به کریپتوعست‌ها اهمیت بسزایی دارد.

به اعتقاد بنده بیت‌کوین یک ابزار مالی و یک سوپاپ اطمینان ساخته شده توسط اقتصادهای بزرگ است که در شرایط‌های متفاوت اقتصاد جهانی وظیفه و نقش خاص خود را ایفا می‌کند و اساسا دیدگاه عمومی جامعه اقتصادی مبنی بر ایجاد بیت‌کوین توسط فردی بی نام و نشان(ساتوشی‌ناکاموتو) فاقد اعتبار است. ارزش‌گذاری کریپتوعست‌ها صرفا بایستی بر اساس قانون متکالف، تعداد کاربران و میزان کاربردی بودن آن صورت گیرد.

دیدگاه‌هایی وجود دارد که از بیت‌کوین به عنوان طلای دیجیتال یاد می‌کنند که دست کم در شرایط فعلی از اساس اشتباه است، چرا که در بحران‌ها و شرایط خاص اقتصاد جهانی رفتارهای متفاوتی را از این دو دارایی شاهد بوده‌ایم.

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که آیا اقتصاد بیمار و جامعه اقتصادی کشور تاب‌آوری لازم را در برابر ریزش‌های سهمگین کریپتوعست‌ها دارد؟

با توجه به تنش‌های روزافزون قدرت‌های بزرگ جهانی و احتمال جنگ‌های بزرگ و فراگیر اختصاص بخش زیادی از سبد سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ملموس مانند طلا و بخش کمتری از سبد سرمایه‌گذاری در دارایی‌های دیجیتال مانند کریپتوعست‌ها کم ریسک‌تر و منطقی‌تر به نظر می‌رسد.

به عنوان یک فعال در بازارهای مالی داخلی، جهانی و کریپتومارکت، پیوند اقتصاد و بازار داخلی به کریپتومارکت را امری مطلوب ارزیابی می‌کنم و اعتقاد دارم که حتی در میان مدت هم می‌توان بخشی از فشار افزایشی قیمت دلار را با این اتفاق کنترل کرد.

با توجه به شرایط اقتصاد کشور نقش سیاست‌گذار در وضع محدودیت ورود، ایجاد قوانین محکم و منسجم آموزش‌های فراگیر (مدیریت سرمایه، روانشناسی مالی، اقتصاد کلان) و انتخاب زمان مناسب برای ایجاد این پیوند اهمیت بسیار زیادی دارد.

کد خبر: ۳۱۸٬۰۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha