به گزارش بازار، پروفیل صنعتی که تحت عنوان قوطی صنعتی نیز شناخته میشود. به پروفیل های گفته میشود که دارای مقطع ثابت با شکل و اندازه های متنوع در دو نوع باز و بسته هستند. این نوع از پروفیل ها از کاربرد گسترده و گوناگونی برخوردار میباشند، که از آنها در صنایع مختلف صنعتی و ساختمانی استفاده میشود. ضخامت این پروفیل ها به چند نوع متفاوت به صورت سبک و سنگین در شاخه ۶ و ۱۲ متری تقسیم میشود. فرآیند تولید قوطی های صنعتی به طور معمول به روش نورد گرم و نورد سرد است که نورد گرم شامل تولید با استفاده از شمش فولاد و روش تولید نورد سرد به صورت شکل دادن به ورق فولادی میباشد. در ادامه بیشتر با این نوع پروفیل ها آشنا خواهیم شد.
مشخصات فنی پروفیل های صنعتی
پروفیل های صنعتی دارای انواع مختلفی از سایز های الی ۳۰۰*۳۰۰ میباشد. که ضخامت های آن به ۴، ۵، ۶، ۸ و ۱۰ میلی متر تقسیم میشود. اندازه این قوطی ها شامل دو اندازه ۶ الی ۱۲ متری است که وزن آنها به ۶۰ الی ۵۴۳ کیلوگرم در نوع سنگین میرسد. همچنین علاوه بر مشخصات فردی تفاوت های نیز در قیمت انها به دلیل این تغیرات به وجود میآید. در جدول بالا به طور کامل و واضحی به مشخصات فنی پروفیل پرداخته شده است که میتوانید آن را بررسی کنید. و ضخامت و قطر داخلی پروفیل را بببنید.
پروفیل صنعتی ضخامت ۴
پروفیل ضخامت ۴ میلی متر یکی از کوچکترین ضخامت های قوطی صنعتی است که سایز مقطع آن به سه اندازه ۸۰*۸۰، ۱۰۰*۱۰۰ و ۱۵۰*۱۵۰ میلی متر تقسیم میشود. اندازه قوطی صنعتی ضخامت ۴ ۶ الی ۱۲ متر است که بسته به نیاز پروزه انتخاب میگردد. همچنین وزن این سه اندازه در یک شاخه شامل ۶۰ الی ۲۲۶ کیلوگرم است.
پروفیل صنعتی ضخامت ۵
پروفیل ضخامت ۵ میلی متر برخلاف نوع ۴ میلی متری دارای اندازه های بسیار مختلفی است. این اندازه ها شامل چندین اندازه در ابعاد ۶۰*۶۰ الی ۱۰۰*۲۰۰ میلی متر هستند، که اندازه های آن ۶ و ۱۲ متر است. وزن پروفیل صنعتی ضخامت ۵ میلی متر چیزی حدود ۵۶ در نوع سبک ۶۰*۶۰ و وزن ۲۸۳ در ابعاد بزرگتر ۱۰۰*۲۰۰ است
پروفیل صنعتی ضخامت ۶
پروفیل صنعتی ۶ میلی متری دارای سایز مقطع ۷۰*۷۰ الی ۱۰۰*۲۰۰ میلی متری است، که اندازه آن شامل دو اندازه طولی ۶ و ۱۲ متری میباشد. وزن این پروفیل ها در ضخامت ورق ۶ میلی متری در اندازه کوچک ۷۰*۷۰ معادل ۷۹ کیلوگرم است که در نوع ۱۰۰*۲۰۰ این مقدار وزن به ۳۴۰ کیلوگرم در هر شاخه میرسد که وابسته به شاخه ۶ و ۱۲ متری مقدار وزن ان به صورت قابل توجهی تغییر میکند.
پروفیل صنعتی ضخامت ۸
پروفیل ۸ میلی متری یکی دیگر از قوطی های صنعتی است که از سایز مقطع ۸۰*۸۰ الی ۱۰۰*۲۰۰ بهره میبرد. اندازه این پروفیل ها ۶ و ۱۲ متر همانند دیگر پروفیل ها است. وزن قوطی های صنعتی ۸ میلی متری ۱۲۱ کیلوگرم در سایز ۸۰*۸۰ و ۴۵۳ کیلوگرم در ابعاد ۱۰۰*۲۰۰ میباشد.
پروفیل صنعتی ضخامت ۱۰
پروفیل صنعتی ۱۰ میلی متری یا به نوعی یک سانتی از اخرین نوع پروفیل های صنعتی است. این نوع از پروفیلها دارای اندازه ۶ و ۱۲ در هر ساخه میباشد که امکان استفاده از آنها در اندازه های متنوع را امکان پذیر میکند. ضخامت ۱ سانتی متری دارای ۴ مقطع متفاوت است که این مقطع ها شامل اندازه ۱۴۰*۱۴۰ الی ۳۰۰*۳۰۰ میباشند.
انواع پروفیل های صنعتی به لحاظ ساختاری کدامند
پروفیل های صنعتی با توجه به کاربرد های منحصر به فردی که دارند تفکیک میشوند و در دسته های مختلفی قرار میگیرند. اما به طور کلی پروفیل های صنعتی موجود در بازار در دو روش تولیدی به صورت نورد گرم با استفاده از شمش فولادی و نورد سرد با استفاده از ورق تولید میشود. پروفیل های تولید شده از نورد گرم دارای مقاومت و دوام بالایی هستند اما در مقابل پروفیل تولید شده از نورد سیاه بسیار سبک وزن و در عین حال انعطاف پذیر میباشد. استفاده از نوع سبک و سنگین پروفیل دارای اهمیت زیادی است و هنگام خرید باید مناسب ترین گزینه را برای احداث و اجرای پروژه انتخاتب کرد.
کاربرد پروفیل صنعتی چیست؟
پروفیلهای صنعتی یکی از انواع پروفیل های مقاوم و ضخامت بالا میباشد، که در حوزه های صنعتی و سنگین باتوجه به مشخصات فنی که دارند، مورد استفاده و استقبال قرار میگیرند. از جمله این کاربردها میتوان به استفاده در اجرای پروژه های صنعتی، ساخت پل های آهنی، صنایع نظامی، صنعت خودرو سازی، اسکلت های فلزی، تولید دستگاه های صنعتی، اجرای ستون، ساخت بیلبورد تبلیغاتی، سد سازی و… اشاره کرد. که با توجه به گستردگی کاربرد های آن خرید با کیفیت ترین نوع پروفیل صنعتی یکی از ضرورت ها میباشد.
تفاوت پروفیل صنعتی با دیگر پروفیل ها
پروفیل های صنعتی به پروفیلهای گفته میشود که دارای کیفیت و ضخامت و همچنین مقاومت بالایی هستند و در پروژه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند. این نوع از قوطی ها از قطر بالابی در اندازه های بزرگ برخوردار هستند که آنها را مناسب در تولید و اجرای سازه های مانند پل های آهنی، سازه های صنعتی، صنعت تولیدات خودرو های سنگین و… میکند. اگر بخواهیم به طور کلی به این موضوع اشاره کنیم باید بگوییم یکی از اصلی ترین تفاوت های پروفیل صنعتی با دیگر پروفیل ها در ابعاد و اندازه هریک از پروفیل ها میباشد.
نکات مهم خرید پروفیل
- قبل از خرید به وسیله جدول بالا حتما مشخصات پروفیل را مورد بررسی قرار بدهید.
- در صورت درج نشدن قیمت با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
- کاربرد و ویژگی های پروفیل را برسسی کنید.
- برای محاسبه وزن و قیمت پروفیل از آیکون محاسبه اقدام به این کار بکنید.
- دقت داشته باشید که قیمت های درج شده کاملا بروز میباشد.
- در صورت وجود هرگونه سوال و همراهی در خرید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
قیمت پروفیل صعنتی
قیمت پروفیل صنعتی به دلیل وجود انواع ابعاد و اندازه ها و کاربرد های گوناگون بسیار متنوع میباشد و هرکدام دارای قیمت های مختلفی هستند. کیفیت تولید و ساختار بی نقص پروفیل همواره بیشترین تاثیر را در محاسبه قیمت آن دارن. اما مهمترین موردی که قیمت پروفیل باتوجه به آن مشخص میشود. مقدار وزن آن میباشد، در واقع پس از مشخص شدن قیمت پایه پروفیل، در آخرین مرحله برای محاسبه قیمت نهایی نیاز به مشخص شدن مقدار وزن پروفیل داریم، که پس از مشخص شدن این دو مورد قیمت نهایی پروفیل نیز مشخص میگردد. در جدول بالا قیمت دقیق انواع پروفیل ها به همراه مشخصات فنی قرار داده شده است که علاوه بر آن به کمک فیلتر های موجود میتوانید مقدار وزن کلی پروفیل های مورد نیاز را محاسبه و مشخص کنید.
عوامل موثر در قیمت پروفیل
قیمت پروفیل با در نظر گرفتن عوامل مختلفی مشخص میشود که ازجمله این عوامل میتوان به قیمت مواد اولیه، نوع و ضخامت پروفیل، تغیرات قیمت بازار آهن، نرخ ارز و… اشاره کرد. که هرگونه تغیرات در خرید مواد اولیه و باز آهن موجب نوسان قیمت پروفیل میشود. همچنین به دلیل وجود کیفیت های مختلف، شرکتهای تولید کننده نیز با تولید پروفیل های با کیفیت میتوانند موجب افزایش قیمت پروفیل بشوند.
برگرفته از : https://modernsazan.com/industrial-profile/
نظر شما