به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، مجتبی یوسفی، با اشاره به اهمیت استفاده از شرکت های تخصصی در بحث تولید انبوه مسکن، گفت: یکی از این نهادهای موثر و برجسته، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) است که خوشبختانه کارنامه بسیار خوبی در عرصه اجرای پروژه های عمرانی دارد.
تدوین بسته قانونی کمیسیون عمران مجلس برای حمایت از شرکت ها و موسسات تخصصی تولید انبوه مسکن
نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون عمران مجلس در حال تدوین بسته قانونی برای حمایت از شرکت ها و موسسات تخصصی تولید انبوه مسکن است تا از این طریق شرکت های مذکور انگیزه لازم را برای ورود به بازار انبوه سازی پیدا کنند.
یوسفی گفت: بدهی دولت در پروژه های عمرانی به قرارگاه بسیار زیاد است، اما قرارگاه برای رفع مشکلات مردم و کمک آمادگی بالایی دارد، حال موضوعی اخیرا مطرح شده است که بخشی از بدهی دولت به قرارگاه از طریق تهاتر ملکی تسویه شود تا قرارگاه بتواند در عرصه مسکن سازی به خوبی عمل کند.
عقب ماندگی دولت در عرصه تولید مسکن
وی با اشاره به عقب ماندگی دولت در عرصه تولید مسکن، گفت: بر اساس افق ۱۴۰۴، کشور سالانه به تولید یک میلیون واحد مسکونی جدید نیاز دارد اما متأسفانه در دو سال اخیر حدود ۳۰۰ هزار تا ۴۰۰ هزار واحد ساخته شده که این میزان نیز تنها توسط بخش خصوصی و سازندگان صورت گرفته است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در شرایط کنونی حدود ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در سال ساخته می شود، همچنین قرار است که بنیاد مسکن حدود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در روستا بسازد، اما باز هم حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار واحد برای رسیدن به چشم انداز افق ۱۴۰۴ کمبود وجود دارد.
طرح ۲ فوریتی کمیسیون عمران برای تولید سالانه یک میلیون واحد مسکونی
وی ادامه داد: برای رفع این کمبودها ما به دنبال تدوین طرح دو فوریتی هستیم تا با حمایت از سیستم بانکی جهت ارائه تسهیلات کم سود، ارائه زمین رایگان و حمایت از سازندگان، مسکن انبوه با قیمت بسیار مناسب تولید شود.
نظر شما