گوگل در انتشار ارزش پول مالزی گاف داد

گوگل در انتشار ارزش پول مالزی گاف داد

بانک مرکزی مالزی با بیان این که گوگل، نرخ مبادله رینگیت را به اشتباه منتشر کرده و ارزش پول این کشور را در برابر دلار کمتر نشان داده است، اعلام کرد از این غول فناوری توضیح می خواهد.

به گزارش بازار، ارزش رینگیت که در ماه میلادی گذشته، به پایین‌ترین حد در ۲۶ سال گذشته سقوط کرد، در سال میلادی جاری تاکنون، حدود ۲.۴۴ درصد کاهش یافته است.

بانک مرکزی مالزی اعلام کرد ارزش رینگیت، کمتر شده و منعکس کننده عوامل بنیادین اقتصادی مثبت مالزی نیست.

این بانک روز شنبه، در بیانیه ای اعلام کرد گوگل، در روز جمعه برای دومین بار، اطلاعات نادرستی را منتشر کرد و پیش از این در ششم فوریه هم این کار را انجام داده بود.

در بیانیه بانک مرکزی مالزی آمده است: از آنجایی که این دومین مورد انتشار اطلاعات نادرست است، بانک مرکزی با گوگل تماس خواهد گرفت تا توضیح دهد چطور این اتفاق افتاده و با توجه به این که تکرار شدن آن در چند ماه گذشته، بر مالزی و سایر کشورها تاثیر گذاشته، چه اقدامات اصلاحی اتخاذ کرده است.

این غول جست‌وجوی آمریکایی در وب سایت خود، از تائید داده‌های ارائه شده توسط صرافی‌های مالی و سایر ارائه دهندگان محتوا، سلب مسئولیت کرده است و از هرگونه تعهدی در این زمینه خودداری می کند. طبق اعلام بانک مرکزی مالزی، گوگل نرخ برابری رینگیت در برابر دلار آمریکا را در روز جمعه، ۴.۹۸ رینگیت اعلام کرد، در حالی که نرخ برابری واحد پول مالزی بر اساس داده های رسمی، ۴.۷۰۷۵ رینگیت بود.

بانک مرکزی مالزی، نرخ مبادله رینگیت در برابر دلار در بازار بین بانکی را در ساعت ۹ صبح، ۴.۷۰۱۵ و در ساعت ۵ بعدازظهر، ۴.۷۰۴۵ اعلام کرد. طبق آمار شرکت مالی LSEG که توسط بسیاری از فعالان بازار بین المللی استفاده می شود، نرخ مبادله ارزی مالزی در روز جمعه، در ۴.۷۰۲۰ رینگیت بسته شد.

بر اساس گزارش رویترز، عبدالرشید غفور، رئیس بانک مرکزی مالزی هفته گذشته اعلام کرد دولت و بانک مرکزی، اقدام هماهنگی را برای تزریق بیشتر نقدینگی به بازار ارز انجام داده اند تا اطمینان حاصل شود که رینگیت ثابت می ماند.

کد خبر: ۲۷۸٬۹۶۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha