به گزارش بازار، نمایندگان مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (پنجشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار به شرح ذیل است:
- ماه شعبان ماه بشارتهاست، ماه شادیهاست، ماه تطهیر دلها و نورانی کردن دلهاست با استغفار، با دعا، با مناجات. ماه آماده شدن برای ورود در برکات بینهایت و بیپایان ماه مبارک رمضان است.
- باید عرض کنیم اللهم ان لم تکن غفرت لنا فی ما مضی من شهر شعبان فاغفر لنا فی ما بقی منه انشاءالله. از این چند روزی که باقی مانده خداوند کمک کند و استفاده کنیم، شاید انشاءالله خدای متعال تفضلی بکند به ما.
- تشکیل هر مجلس جدید، حامل امیدهای جدید است و برای کشور یک سرمایه با ارزش و مورد استفاده است. مثل یک خونی در رگهای مجموعه سیاسی و اجتماعی کشور جاری میشود.
- نمایندگان جدید مراقب باشند کام ملت و فضای سیاسی کشور تلخ نشود.
- آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند سخنان اختلاف انگیر و دعوا راه انداختن ها و ستیزه گری های دشمن پسند است. باید خیلی مراقبت کرد.
- مجلس خبرگان در انتخاب خود، هیچگاه از اصول ثابت جمهوری اسلامی غفلت نکند.
- مجلس خبرگان مهمترین کار را بر عهده دارد، تعیین رهبری و مراقبت از حفظ صلاحیت رهبری شاید بزرگترین کار در مدیریت جامعه ایرانی در جمهوری اسلامی باشد، این را باید مجلس خبرگان مراقبت کند که اصول ثابت جمهوری اسلامی در گزینشها و انتخابهایی که خواهد داشت مورد غفلت قرار نگیرد یعنی انتخاب رهبری با رعایت و ملاحظه اصول ثابتی باشد که در جمهوری اسلامی آن اصول جزو مسلمات و ثوابت است.
- مقابله جمهوری اسلامی با آن کسانی که با آنها مقابله دارد مقابلهی با ظلم است، مقابلهی با استکبار است، مقابلهی با تجاوز است، سؤال نشود که چرا شما با فلان کشور اظهار مخالفت میکنید ما با دولتها، با کشورها، با ملتها به خودی خود هیچ معارضهای نداریم ما با ظلم مخالفیم، با استکبار مخالفیم، با تجاوز مخالفیم، با آن حوادثی که امروز شما دارید درغزّه مشاهده میکنید مخالفیم.
- یک ملّتی، صاحب سرزمینی، در خانهی خود، در سرزمین خود مورد یک چنین ظلم بزرگی قرار میگیرند؛ زنشان، کودکشان، خانوادهشان، خانهشان، زیرساختشان، داراییشان با بیرحمی تمام، با سنگدلی تمام نابود میشود از بین میرود، و کشورهایی تماشا میکنند، نه فقط معارضه نمیکنند، ممانعت نمیکنند، بلکه حتی کمک میکنند. آمریکا کمک میکند، انگلیس کمک میکند، بعضی کشورهای دیگرِ اروپایی کمک میکنند، کمک میکنند. ما حرفمان این است. ما با این مخالفیم.
- تولد جمهوری اسلامی یک تأثیر جهانی ایجاد کرد، یک زلزله ایجاد کرد، یک حادثهی جهانی بود. رهبری امام راحل رضواناللّه علیه و همت و شجاعت و فداکاری ملت ایران در سراسر کشور یک حادثهای را به وجود آورد که یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد. یک جبهه، جبههی دمکراسیهای وابستهی به مشی لیبرال دمکراسی. این یک جبهه بود.
- یک جبهه هم جبههی جمهوری مرتبط با دین و با اسلام، بلکه منشأ گرفتهی از دین و از اسلام بود. قبل از تشکیل جمهوری اسلامی این دوجبههگی وجود نداشت.
- نباید هم تصوّر کرد که این ناسازگاری فقط به خاطر مسئلهی پایبندی به دین است. آن جناح دموکراسی رائج غربی احساس کرد که این الگوی جدیدی که مطرح شده است با منافع عمدهی او و شاید در نهایت با موجودیّت او معارضه دارد.
- این مخالفت و معارضهی جدّی بخاطر این است که در نظام لیبرال دموکراسی و حکومتها و دولتهایی که براساس آن منطق و آن ممشا به وجود آمدند، در ذات آنها استکبار وجود دارد، تعرّض و تجاوز وجود دارد.
- جبههی مقابل که با تشکیل مردمسالاری دینی بوجود آمد مهمترین مسئلهاش مواجههی با همین حوادث است؛ یعنی مقابلهی با ظلم، مقابلهی با استکبار، مقابلهی با تعدی، این است. یعنی حکومتی که بر اساس دین، بر اساس اسلام، بوجود میآید اساس کارش «لا تَظْلِمُونَ وَ لا تُظْلَمُون» است. طبعاً این مقابله، این ستیزهگری دو جانبه بطور قهری بوجود آمده.
- ما باید پرچم مبارزهی با استکبار را همیشه بلند نگه داریم. مراقب باشیم جمهوری اسلامی در هیچ دورهای اجازه ندهد که این پرچمداریِ مقابلهی با استکبار از او گرفته بشود. ما باید پیشگام باشیم، پیشقدم باشیم و این پرچم را هر روز گستردهتر و برافراشتهتر کنیم.
نظر شما