۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸
حمله مشاور وزیر راه به «بانک ها»؛ وام ۸۰۰ میلیونی با اقساط ۱۰ میلیونی قدرت خرید را افزایش نمی دهد

حمله مشاور وزیر راه به «بانک ها»؛ وام ۸۰۰ میلیونی با اقساط ۱۰ میلیونی قدرت خرید را افزایش نمی دهد

تیزمغز، مشاور وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه اصل سیاست وام خرید مسکن غلط است گفت: با کشورهای آلمان، بلژیک، فرانسه و چین برای ارتقای فناوری نوین ساخت مسکن مذاکراتی انجام داده ایم.

بازار؛ گروه راه و مسکن: حسن تیزمغز در کنگره ملی راهبردهای پیشرفت صنعت ساختمان با تاکید بر اینکه وام ۸۰۰ میلیون تومانی مسکن قدرت خرید آنچنانی برای مردم ایجاد نمی کند گفت: وام ۸۰۰ میلیون تومانی مسکن قدرت خرید آنچنانی برای مردم ایجاد نمی کند؛ چرا که اقساط این تسهیلات بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است.

وام ۸۰۰ میلیون تومانی مسکن قدرت خرید آنچنانی برای مردم ایجاد نمی کند؛ چرا که اقساط این تسهیلات بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است

وی با تاکید بر اینکه اصل سیاست وام خرید مسکن غلط است ادامه داد: باید بتوانیم با پول بانک ها پروژه های بزرگ مسکن را ایجاد کنیم هدف ما انتقال فناوری ساخت و ساز است.

دولت برای ورود فناوری‌ها نوین قول داده بود که نفت تخصیص دهد تا بتوانیم از طریق تهاتر منابع آن را تامین کنیم اما به نظر می‌رسد با این اوضاع و احوال تولید نفت، چشم انداز خوبی برای تولید مسکن دیده نمی شود

تیزمغز گفت: دولت برای ورود فناوری‌ها نوین قول داده بود که نفت تخصیص دهد تا بتوانیم از طریق تهاتر منابع آن را تامین کنیم اما به نظر می‌رسد با این اوضاع و احوال تولید نفت، چشم انداز خوبی برای تولید مسکن دیده نمی شود.

با کشورهای آلمان، بلژیک، فرانسه و چین مذاکراتی برای ورود این کشورها به منظور ارتقای فناوری نوین ساخت مسکن به داخل کشور انجام‌ داده‌ایم

مشاور وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: با کشورهای آلمان، بلژیک، فرانسه و چین مذاکراتی برای ورود این کشورها به منظور ارتقای فناوری نوین ساخت مسکن به داخل کشور انجام‌ داده‌ایم که با آغوش باز از این موضوع استقبال کرده‌اند. در این بستر چینی‌ها بهتر کار می کنند.

وی گفت: در برنامه است تا چندین کارخانه پیش‌ ساخته راه‌اندازی کنیم و در این کارخانجات از نیروی داخل استفاده خواهد شد. هر چند همکاری بانک‌ها با طرح نهضت ملی مسکن نامناسب است.

تیزمغز با بیان اینکه پیش از این در طرح‌های زود بازده وام با نرخ سود چهار تا پنج درصد پرداخت می شد و باید این موضوع ادامه یابد افزود: چه ایرادی دارد تلاش مجلس که درحال بررسی بودجه سال آینده است نرخ‌های چهار تا پنج درصدی در نظر بگیرد. تاکید می کنم اگر این کار را انجام ندهند مشکل بخش مسکن ادامه خواهد داشت.

مشاور وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در حال حاضر ۳.۲ میلیون تن تولید نفت داریم که دو میلیون بشکه مصرف داخل است و یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه برای صادرات است.

وی در ادامه با بیان اینکه بانک‌ها امروز رقیب بخش خصوصی هستند به خاطره سفر خارجی خود اشاره کرد و گفت: وقتی به یکی از کشورها برای دریافت وام رفته بودیم همه بانک‌ها مسابقه می‌دادند که چگونه و با چه شرایط آسان‌تری به ما وام بدهند بنابراین باید یک فکر اساسی برای سیستم بانکی شود. باید بتوانیم با پول بانک‌ها پروژه‌های بزرگ مسکن را اجرا کنیم.

ی ادامه داد: یک میلیون بشکه نیز صادر و ۲۰۰ هزار بشکه نیز ذخیره‌سازی می‌شود. اگر همین امروز بایدن رئیس جمهور آمریکا تحریم را بردارد بیشتر از این میزان نمی‌توانیم نفت تولید کنیم. چرا که مسئولان نفتی سابق در زمان حضورشان چاه‌های نفت را بروز نکردند.

مشاور وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید مسئولان نفتی سابق محاکمه شوند گفت: امیدواریم بتوانیم با کمک سران قوا این مشکل را حل کنیم چرا که هم کمک خوبی برای نهضت ساختمان است و هم اینکه می‌توانیم فناوری‌های نوین را وارد کشور کنیم.

این اظهارات مشاور وزیر راه و شهرسازی در حالیست که اخیرا سید عباس حسینی مدیر عامل بانک مسکن از وام ارزی بانک مسکن برای خرید هواپیما خبر داده است.

حسینی در واکنش به این سوال که چرا صندوق توسعه ملی این ٢ میلیارد دلار را در اختیار بانک مسکن قرار داده‌ است گفته است که علت این است که بانک مسکن بانک تخصصی در ساخت و ساز مسکن و در بحث مسکن پیشران بوده و در حال حاضر ساخت ٣٢٠ هزار واحد را تامین مالی و تسهیلات ٨٠ هزار واحد مسکونی نهضت ملی را پرداخت کرده است.

این اظهارات مدیر عامل بانک مسکن در حالی مطرح می شود که انبوه سازان به شدت از روش برخورد بانک مسکن و مدیر عامل این بانک با بخش مسکن گلایه دارند.

کد خبر: ۲۷۰٬۵۱۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha