۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۳
داخلی‌سازی ۱۰۰ درصدی دانش تولید کنتورهای هوشمند آب

داخلی‌سازی ۱۰۰ درصدی دانش تولید کنتورهای هوشمند آب

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: دانش تولید کنتورهای هوشمند آب به صورت ۱۰۰درصد داخلی‌سازی شده و تجهیزات تولید این کنتورها نیز در داخل کشور ساخته می‌شود.

به گزارش بازار، سعید ملائی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فناور در حاشیه بازدید معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از ظرفیت‌های تولید کنتور هوشمند آب در حاشیه نوزدهمین دوره نمایشگاه صنعت آب و فاضلاب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کنتورهای هوشمند الکترومغناطیس و آلتراسونیک آب در ایران در حال تولید است و ما یکی از بزرگترین مجموعه تولید این کنتورها را در نیشابور ایجاد کرده‌ایم.

وی افزود: در حوزه کنتورهای هوشمند، اولین چالش این است که این توانمندی ملی اطلاع رسانی نشده و شناخته شده نیست؛ دومین چالش نیز عدم اعتماد برخی کارفرمایان به تولیدات داخلی است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: دانش تولید کنتورهای هوشمند آب به صورت ۱۰۰درصد داخلی‌سازی شده و تجهیزات تولید این کنتورها نیز در داخل کشور ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: کنتور هوشمند آب تولید ایران، نسبت به نمونه خارجی، هم قیمتی ارزان‌تر دارد، هم کیفیتی مشابه به نمونه های خارجی دارد و هم خدمات پس از فروش آن با نمونه‌های خارجی قابل مقایسه نیست.

ملائی با بیان اینکه تمام نیاز تولید کنتور کشور به وسیله کنتور های داخلی قابل براورده شدن است، گفت: سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار دستگاه ظرفیت تولید کنتور هوشمند الکترومغناطیسی داریم و در صورت نیاز می‌توانیم این ظرفیت را افزایش دهیم.

وی افزود: تاکنون ۲۲ هزار دستگاه کنتور هوشمند الکترومغناطیسی تولیدی ما در سطح کشور نصب شده است و با موفقیت در مدار بهره برداری قرار دارند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: این کنتورها که مناسب نصب بر روی چاه‌های کشاورزی است، در صورت هر نوع دستکاری، سیگنال‌هایی به مرکز کنترل ارسال می‌کند و هر نوع برداشت غیرمجاز توسط این کنتورها قابلیت رصد دارد.

وی ادامه داد: کنتورهای هوشمند خانگی بر مبنای تکنولوژی فراصوت کار می‌کنند به طوری که با ارسال سینگنال های صوتی، دبی را محاسبه می‌کنند.

ملائی خاطرنشان کرد: قرارداد تأمین بالغ بر ۲۰۰۰ دستگاه در یکی از استان ها به امضا رسیده و در حال مذاکره برای نصب این کنتورهای جدید در سایر نقاط کشور هستیم.

وی افزود: کنتورهای قدیمی که عملکردی مکانیکی دارند، خرابی بیشتری داشته‌اند اما کنتورهای هوشمند جدید، قطعه مکانیکی ندارند و با سیگنال‌ها محاسبات را انجام می‌دهند؛ در این حالت هم احتمال خرابی بسیار پایین است و هم دقت اندازه‌گیری آنها نسبت به نمونه‌های قدیمی، بسیار بیشتر است و از راه دور نیز قابلیت خوانش و کنترل دارند.

کد خبر: ۲۶۹٬۹۰۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
      0 0
      گزارش گر فعال در حوضه اب در مورد چیزی که مینویسم مقاله بنویس .هر بلائی سر کشاورز بیچاره دوست دارید بیارید من خودم کشاورزی با چاه اب با پروانه هستم چاه من خشک شده تقاضا دادم حفاری کنم ولی حفاری در انحصار خود منابع اب هست که هزینه نجومی میگیرن در حالی که اگر از انحصار خارج شود یک یک بیستم هزینه خواهد داشت تازه هزینه گران همین کنتور هم اضافه شد و من زمینم بدون کاشت گندم ول کردم ولین یعنی اسیب به اقتصاد غذایی کشور و کسی،از مسئولان جوار گو نیست میگویند همینی که هست دوست داری اب داشته باشی باید هزینه نجومی کنی دوست نداری هم که به درک البته حقم نداری زمینت رو تغییر کار بری بدب با بدون کاشت محصول ول کنی چون چند سال نکاری زمبن بایر حساب در قالب اراضی ملی مال دولت میشا استعمار و ظلم اشکار،کشاورز وقتی چاه دارای مجوز ابن همه هزینه دارد میگه ول کن جرا این همه هزینه کنم چاه مجوز دار داشته باشم تا هر سال باید کلی پول اب بدم پس راحکار بهتری هست حفر چاه غیر مجاز به یک پانزدهم قیمت تمام شده چاه مجاز به هر عمق که دوست دارم با هر میزان برداشت تاز پول اب هم نمیدم وابن یعنیخسکی منابع راه کار درنوشته من