مصطفی قلیپور در گفتوگو با خبرنگار بازار با اظهار اینکه صنایع تبدیلی خرما در بوشهر شامل بستهبندی و فرآوری میشود، تصریح کرد: بیشتر صنایع تبدیلی استان در شهرستانهای دشتستان و تنگستان به عنوان نقاط خرماخیز استان احداثشده است.
وی اضافه کرد: تولید محصولاتی مانند شیره، شکلات، حلوا، محصولات مغز دار شده، پودر هسته، خمیر و محصولات متفاوت دیگر از خرما از دیگر محصولات صنایع تبدیلی استان بوشهر است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی بوشهر بابیان اینکه ظرفیت و جای خالی برای فعالیت در زمینه صنایع تبدیلی در استان وجود دارد، اظهار داشت: سالانه ۱۶۰ هزار تن خرما در بوشهر تولید میشود که با توجه به تولید این میزان خرما جای خالی برای فعالیت در زمینه صنایع تبدیلی وجود دارد.
قلیپور از افزایش ۳.۵ برابری ظرفیت واحدهای سردخانهای نگهداری خرما در بوشهر از سال ۹۳ تاکنون خبر داد و گفت: افزایش ظرفیت سردخانهها باعث کاهش چشمگیر ضایعات خرما شده است.
وی تصریح کرد: تأمین نیاز بازار در طول سال، پشتیبانی صنایع فرآوری این محصول و کمک به اقتصاد کشاورزان و باغداران از دیگر مزیتهای افزایش ظرفیت سردخانهها در استان است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی بوشهر بابیان اینکه در زمان حاضر ۶۴ واحد سردخانه با ظرفیت ۵۳ هزار تن خرما در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: تا سال ۹۳ ظرفیت سردخانهای استان بوشهر تنها ۱۵ هزار تن بود.
نظر شما