۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱
حمایت کامل برنامه هفتم توسعه کشور از بازآفرینی شهری
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اعلام کرد

حمایت کامل برنامه هفتم توسعه کشور از بازآفرینی شهری

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: براساس آمار به دست آمده، ۱۲۰ هزار بنای ناپایدار در محلات فرسوده استان مازندران شناسایی شده است، که باید این میزان بنای ناپایدار کاهش یابد.

به گزارش بازار، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه ساخت پروژه‌های روبنایی و زیربنایی نظیر درمانگاه، مدرسه، کلانتری، پاسگاه، ورزشگاه، آسفالت معابر خاکی و غیره ‌در راستای ارتقای مرغوبیت محلات فرسوده‌ است تا مجموعه توسعه‌گران، سازندگان و سرمایه‌گذاران تشویق و ترغیب شوند که با مشارکت مردم در این مناطق ورود و به نوسازی مسکن‌های فرسوده اقدام کنند، اظهار کرد: عمدا ساکنان در بافت‌های فرسوده قادر به نوسازی بناهای فرسوده خود نیستند و باید با تدوین و تصویب بسته‌های تشویقی متعدد، بستر ترغیب و تشویق سازندگان و توسعه‌گران، سازندگان، انبوه‌سازان و سرمایه‌گذاران را به حوزه بازآفرینی شهری را فراهم کرد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه کشور حمایت کامل از اقدامات بازآفرینی در محلات فرسوده شهری دارد، گفت: در برنامه هفتم توسعه کشور تمامی حمایت‌ها، تخفیفات و مساعدت‌ها در مناطق محروم و کم‌برخوردار نیز برای محلات هدف بازآفرینی شهری پیش‌بینی شده است که در صورت تایید توسط مراجع ذیصلاح و قانونی شدن آن، روند نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری شتاب فزایندی به خود می‌گیرد که معافیت مالیاتی برای سرمایه‌گذاران از جمله آنهاست.

معاون وزیر راه و شهرسازی با انتقاد از روند صدور پروانه ساختمانی در محلات فرسوده توسط برخی از شهردارهای سراسر کشور، اظهارکرد: براساس برنامه هفتم توسعه کشور، پیش‌بینی شده که صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری‌ها، حداکثر ظرف ۳ ماه باید انجام شود.

آیینی با اشاره به اینکه انشعابات آب و برق و گاز در محلات هدف بازآفرینی شهری محفوظ و انشعابات جدید باید در اسرع وقت صادر شود. ‌گفت: متقاضیان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده از تمامی حمایت‌ها و معافیت‌های نهضت ملی مسکن برخوردار می‌شوند.

به گزارش شرکت بازآفرینی شهری ایران، وی تصریح کرد: تنها راه تامین و تعادل‌بخشی در بازار مسکن استان مازندران استفاده از ظرفیت و پتانسیل بافت‌های فرسوده شهری است،

وی گفت: وزیر راه و شهرسازی در نشست اخیر با مدیران کل راه و شهرسازی و معاونت‌های عمرانی استانداری‌های سراسر کشور تاکید کرد که" نوسازی مسکن در بافت فرسوده نه تنها مهم است، بلکه مهم‌تر زودبازده‌تر، اثربخش‌تر و مفیدتر" است. پس بنابراین می‌توان گفت، نوسازی بافت‌های فرسوده ‌علاوه بر حفظ جان ساکنین در محلات هدف در مرحله بعدی می‌تواند ایجاد ظرفیت جدید برای تولید مسکن برای جامعه داشته باشد.

کد خبر: ۲۵۹٬۸۴۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha