۱۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۷
روسیه با وجود تحریم‌ها دوباره به تجارت جهانی می‌پیوندد

روسیه با وجود تحریم‌ها دوباره به تجارت جهانی می‌پیوندد

فعالیت در بنادر روسیه با وجود تحریم‌های بین المللی نشان می‌دهد، این کشور در حال بازیافتن موقعیت خود در عرصه تجارت جهانی است.

به گزارش بازار، مؤسسه کیل برای اقتصاد جهانی در گزارشی تأکید کرد همانطور که فعالیت بسیار بالای کشتی‌های کانتینری در بنادر روسیه با وجود تحریم‌های بین المللی نشان می‌دهد، این کشور در حال بازیافتن موقعیت خود در عرصه تجارت جهانی است.

این اندیشکده آلمانی داده‌های تجاری خود را که مربوط به ماه اوت بود، روز پنجشنبه منتشر و بیان کرد که برای اولین بار از سال گذشته حجم کالاهای تخلیه شده در سه بندر بزرگ کانتینری روسیه به سطوحی نزدیک شده است که در آغاز جنگ با اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ مشاهده شد.

این سه بندر مهم روسیه شامل بندر سن پترزبورگ در دریای بالتیک، نووروسیسک در دریای سیاه و ولادی وستوک در سواحل اقیانوس آرام می‌شوند.

بر اساس آخرین گزارش "شاخص تجارت کیل"، ورودی کالاها به بندر سنت پترزبورگ، مهم‌ترین بندر روسیه برای کانتینرها، در هفته‌های اخیر پس از کاهش ۹۰ درصدی قبلی دوباره شاهد افزایش بوده است. در عین حال، فعالیت کلی در بنادر این کشور "به طرز شگفت انگیزی بالا" است.

وینسنت استامر، مسئول گزارش شاخص تجارت کیل، گفت: این که کالاها از کجا می‌آیند، از حرکت کشتی‌های کانتینری مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد روسیه دوباره در حال پیوستن به تجارت جهانی است.

وی در ادامه افزود: این اتفاق با وجود تحریم‌های اعمال شده توسط کشورهای غربی و کاهش ارزش روبل رخ می‌دهد.

این اندیشکده حجم کانتینرهایی را که ماه گذشته از این سه بندر عبور کرده‌اند را مشخص نکرد، اما در عوض نموداری را ارائه کرد که درصد تغییر سال به سال در ورودی بار کانتینری را نشان می‌دهد.

این گزارش در حالی منتشر شد که اطلاعات مربوط به گمرک چین نشان می‌دهد واردات این کشور از روسیه در ماه اوت به بیشترین میزان از نظر دلاری رسیده است.

بر اساس آمار گمرکی که بلومبرگ به آن اشاره کرده است، پکن ماه گذشته ۱۱.۵ میلیارد دلار کالای روسی وارد کرده است.

تجارت بین دو کشور از سال گذشته افزایش یافته است. دولت روسیه انتظار دارد تجارت با چین در سال جاری میلادی به ۲۰۰ میلیارد دلار برسد و از رکورد قبلی ۱۹۰ میلیارد دلاری که در سال ۲۰۲۲ ثبت شده بود، فراتر رود.

گزارش شاخص تجارت کیل، ارقام خود را بر اساس ارزیابی داده‌های مربوط به حرکت کشتی‌ها، جریان‌های تجاری - واردات و صادرات در ۷۵ کشور و منطقه در سراسر جهان و همچنین تجارت جهانی تخمین می‌زند.

کد خبر: ۲۴۲٬۶۹۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha