به گزارش بازار، حسین عیوضلو با اشاره به فعالیت صندوق در زمینه تامین مالی بینالمللی از طریق اعتبار خریدار گفت: در این روش به اعتبار خریدار خارجی، وجوهی را نزد بانکهای داخلی سپرده گذاری میکنیم و بانک داخلی با بانک خارجی ارتباط کارگزاری برقرار میکند.
عیوضلو با بیان اینکه تیم جدید هیات عامل صندوق توسعه ملی در دو سال گذشته به دنبال سرمایه گذاری داخلی با حفظ ارزش به تعبیری "ریال مانا" است به طوری که ارزش ارز شاخص سازی شود و در تبدیل به ریال، بهای خود را از دست ندهد.
معاون سرمایه گذاری خارجی صندوق توسعه ملی، تصریح کرد: در حوزه سرمایه گذاری خارجی نیز در ابعاد مختلف قوانین و مقررات لازم و مجوزهای لازم برای ورود به حوزهُ سرمایه گذاری خارجی را نیز داریم و به صورت ارتباط با صندوقهای ثروت ملی دنیا اعم از اکو این امر را دنبال میکنیم.
وحید محمودی مشاور رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز ضمن ارایه گزارشی از سخنان دیگو لوپز مدیرعامل موسسه GSWF، اظهار داشت: گفتههای آقای لوپزحاکی از روند رو به رشد داراییهای تحت مدیریت صندوقهای ثروت ملی جهان است به طوری این رقم از ۳.۷ تریلیون دلار در سال ۲۰۰۸ به ۱۲ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است و این امر نشان میدهد صندوقها جایگاه ویژهای در اقتصاد کشورها دارند و هر یک ماموریت خاص خود را ایفا میکند.
وی با اشاره به تنوع سبد سرمایهگذاریهای صندوق ثروت ملی، ادامه داد: همچنین تفاوتهایی در سبد پرتفوی هریک از صندوقهای ثروت ملی بر اساس استراتژی و اهداف آنها وجود دارد.
مشاور رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی، با بیان اینکه ۱۸ هزار نفر به طور مستقیم در صندوقهای تحت پوشش جهان فعالیت میکنند، افزود: طبق اظهارات لوپز، صندوق توسعه ملی ایران نیز گامهای خوبی در زمینه حکمرانی، پایداری و مقاومت برداشته است.
نظر شما