۲۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
احیای هزار و ۷۵۱ واحد تولیدی غیرفعال در سال گذشته

احیای هزار و ۷۵۱ واحد تولیدی غیرفعال در سال گذشته

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته هزار و ۷۵۱ واحد تولیدی و صنعتی غیر فعال احیاء شد و دوباره به چرخه تولید کشور بازگشته که زمینه اشتغال ۳۴هزار و ۶۷۳ نفر را فراهم آورده است.

به گزارش بازار به نقل از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی رسولیان در نشست با جمعی از احیاگران واحدهای غیر فعال افزود: از این تعداد یک‌هزار و ۲۹۸ واحد درون شهرک‌ها و نواحی صنعتی و ۴۵۳ واحد خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور بوده است.

وی اضافه‌کرد: با توجه به برنامه ابلاغی احیای واحدهای غیر فعال در سال ۱۴۰۱، تحقق ۸۸ درصدی در حوزه تعداد واحدهای مجدد راه اندازی شده و همچنین تحقق ۹۷درصدی در حوزه اشتغال ایجاد شده به دست آمد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۲ هزار و ۵۶۲ واحدی که با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت کار می‌کردند، به بالای ۵۰ درصد ارتقاء یافتند که در این حوزه نیز درصد تحقق برنامه ابلاغی ۷۸درصد بوده است.

رسولیان گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت فهرست صنایع پیشران و رشته فعالیت‌های صنعتی اولویت‌دار را تهیه کرده است که در اختیار احیاگران واحدهای صنعتی و تولیدی قرار می‌گیرد.

وی همچنین به ارائه مشوق‌های حمایتی به احیاگران واحدهای صنعتی و تولیدی اشاره کرد و افزود: اطلاعات لازم را در اختیار احیاگران قرار می‌دهیم و بسته های حمایتی و تشویقی برای احیای واحدهای تولیدی داریم.

گفتنی است؛ تامین سرمایه در گردش و ثابت، دریافت تسهیلات، حمایت از نوسازی و بهسازی و ورود ماشین آلات و تکنولوژی، تسهیل کاغذبازی (بروکراسی) اداری و حذف دستورالعمل‌های دست و پاگیر و قوانین زائد بخشی از مهم ترین دغدغه‌های احیاگران بوده است.

احیاگران واحدهای صنعتی به موضوعاتی از جمله توسعه صنعت بر اساس آمایش سرزمینی، حمایت‌های حقوقی و معنوی، استفاده از ظرفیت اتاق بازرگانی برای به هم رسانی نیازها و توانمندی‌ها، مشارکت همه بخش‌ها و دستگاه‌های اجرایی در روند احیاء و الزام بانک‌ها به احیا واحدهای تحت تملک اشاره کردند.

احصای موانع بر اساس رشته های صنعتی هر استان، ارتقای فناوری واحدهای غیر فعال و بهینه سازی خطوط تولید، رفع مشکلات زیرساختی، شبکه سازی و هم‌افزایی، تشکیل کارگروه یا قرارگاه و استفاده از روش‌های نوین تامین مالی نیز از دیگر پیشنهادات احیاگران واحدهای صنعتی و تولیدی در این نشست بوده است.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی و ۶ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۸۶ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، هفت شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۱۰۰ هزار و ۵۶۴ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۵۰ هزار و ۳۷۳ واحد صنعتی و چهار هزار و ۲۶۰ واحد کارگاهی تکمیل شده، زمینه اشتغال مستقیم یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۹۳ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.

کد خبر: ۲۱۵٬۴۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • ناشناس IR ۲۲:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۳
      0 0
      اگراین امارها درست چراوضعیت دلاروسکه ومسکن این چنین است من که باورنمی کنم