به گزارش بازار، جعفر محمدنژاد سیگارودی اضافه کرد: بخش فنی زیرساخت ها که وظیفه سازمانی وزارت نیرو بوده است با هماهنگی شرکت های توزیع در استان ها، اقدام به شناسایی خانواده های معرفی شده کردند و تایید صلاحیت شده ها به نهادهای حمایتی معرفی شدند.
سخنگوی ساتبا افزود: در بخش دیگر، وظایف نهادهای حمایتی وجود دارد که کمیته امداد امام خمینی، سازمان بسیج، معاونت روستایی و سازمان بهزیستی، معرفی کننده خانواده ها به بانک هستند. این نهادها آماری به وزارت نیرو فرستادند و برای حدود ۱۰ هزار خانواده که آمادگی احداث این سامانه ها بر روی پشت بام منازلشان وجود دارد با قراردادی که با شرکت های معرفی شده ذیصلاح از سمت وزارت نیرو دارند، عملیات احداث آغاز خواهد شد.
مدیرکل دفتر توسعه سامانه های مقیاس کوچک سازمان انرژی های تجدیدپذیر ادامه داد: در حال حاضر در برخی از استان ها نزدیک به ۵۰۰ سامانه احداث شده و یا نزدیک به احداث، وجود دارد که قراردادهای مشخصی با پیمانکاران دارند اما چیزی که ممکن است این کار را با چالش مواجه کند، محدودیت منابع مالی است که از طریق بانک ها در اختیار قرار می گیرد.
محمدنژاد گفت: به عنوان مثال در یکی از استان ها حدود ۵۰۰ خانوار که از طریق شرکت های پیمانکار به بانک معرفی شدند هنوز پاسخ مناسبی از بانک ها دریافت نکردند.
مدیرکل دفتر توسعه سامانه های مقیاس کوچک سازمان انرژی های تجدیدپذیر تاکید کرد: وزارت نیرو و سازمان انرژی های تجدیدپذیر، محدودیتی برای عقد قرارداد خرید تضمینی برق با خانواده ها و خرید برق از این طریق ندارد و منابع مالی، پیش بینی شده است همچنین سامانه های کوچک مقیاس خانگی، در اولویت پرداخت های ساتبا هستند.
نظر شما