نوبخت اژدری در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: این کمبود از طریق استان آذربایجان شرقی و قم به میزان هفت هزار تن تأمین میشود تا ما بتوانیم تعادل عرضه و تقاضا را در بازار شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نیاز استان ۱۴ هزار تن تخم مرغ است که ۵۰ درصد این نیاز به صورت داخلی تأمین شده و هفت هزار تن نیز از سایر استانها به اردبیل حمل میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل اجرای قانون احیای واحدهای بزرگ را یادآور شد و گفت: با همکاری بانکهای عامل در استان در کنار تغییر پروانه، در حال توسعه واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در استان هستیم تا بخشی از کمبود استان را در تولید تخم مرغ برطرف کنیم.
اژدری افزود: علاوه بر سرعین، در مشگینشهر نیز به ظرفیت یکهزار و ۱۰۰ تن تولید تخمگذار در مراحل نهایی است که تا آخر امسال با بهرهبرداری از این دو واحد، بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن به تولیدات تخم مرغ استان افزوده میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: قرار است از محل تبصره ۱۸ تسهیلات کمبهره در اختیار سرمایهگذاران قرار گیرد که بانک کشاورزی با مساعدت مطلوب، این پرداخت تسهیلات را انجام میدهد.
اژدری همراهی سرمایهگذاران را در راهاندازی این مجموعههای تولیدی یادآور شد و اضافه کرد: سرمایهگذار واحد پرورش مرغ تخمگذار در سرعین ۴۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده و تمام امکانات سختافزاری را به ویژه تجهیزات تمام اتوماتیک با راهاندازی سیستم هوشمند تهویه، دما و رطوبت را خریداری کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل بیان کرد: تا دهه فجر طرح توسعه پرورش مرغ تخمگذار در سرعین افتتاح خواهد شد تا افزایش ظرفیت تولید تخم مرغ را در استان اردبیل شاهد باشیم.
نظر شما