به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جواد هدایتی گفت: این ترددها در حال افزایش بوده و آخرین آمار ثبت شده نیز در این مرزها نشان دهنده ثبت تردد حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تردد سالانه از ۲۵ پایانه مرزی کشور است.
وی بیان کرد: از ۳۲ مرز زمینی مصوب دولت، هماکنون ۲۵ مرز فعال در کشور وجود دارد و ۷ مرز نیز به صورت غیر فعال است.
مدیر کل ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور اظهار کرد: از سال ۱۳۷۵ تا به امروز برای فعالیت و بهرهبرداری از این پایانهها و اجرای طرحهای عمرانی و عملیاتی آنها هزینههای بسیاری شده است که بر اساس برآورد ارزش امروز آن میتوان گفت، بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.
هدایتی با اعلام اینکه برای مدیریت یکپارچه پایانههای مرزی اقداماتی، چون درجهبندی و اولویتبندی پایانههای مرزی کشور صورت گرفته است، بیان کرد: در همین راستا ساماندهی توقف و نوبتدهی به کامیونهای مراجعه کننده به پایانههای مرزی و طرح ایجاد حریم حفاظتی در پایانههای مرزی ارایه شده است و همچنین ساماندهی و توسعه پایانههای مرزی مهمی همچون میلک، دوغارون، باشماق، آستارا و نوردوز آغاز و اجرایی شد.
هدایتی خاطر نشان کرد: خواب ۵۰ هزار دستگاه کامیون در مرزها سالانه ۷۰ میلیون یورو برای ما هزینه دارد که معادل ریالی این هزینه برابر با دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان میباشد که معادل با ساخت و تجهیز هشت پایانه مرزی است.
مدیرکل ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور افزود: این خواب به افزایش قیمت کالای صادراتی، خواب کامیون و از کارافتادگی حدود ۲.۵ ماهه ناوگان و توقف سرمایه در مرز منجر شده است.
نظر شما