به گزارش بازار، موسی فرزانیان رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار لوازم مهندسی در گفتگو با برنامه «رادیو گفتگو» در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه قیمت نوشت افزار و لوازم دانشآموزی امسال چه تغییری نسبت به پارسال داشته است، گفت: تورم بالا و شرایط اقتصادی تأثیر خود را بر قیمت نوشت افزار گذاشته است.
وی افزود: عمده مصرف کاغذ در کشور کاغذ سفید و مقوا است که از طریق واردات تأمین میشود و در اختیار مصرفکنندگان قرار میگیرد به دلیل آنکه کاغذ تولید داخل، کیفیت مطلوبی ندارد.
رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار لوازم مهندسی بیان کرد: تا دو سه هفته قبل قیمتها متعادل بود، چراکه تغییر قیمت کاغذ نسبت به پارسال زیاد نبود، ولی در روزهای اخیر با افزایش قیمت کاغذ، قیمت دفتر گران هم شده است.
فرزانیان با بیان اینکه قیمت برخی اقلام نوشتافزار از ۱۵ تا ۳۵ درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: در برخی اقلام نوشتافزار مانند خودکار به دلیل سرمایهگذاری خوبی که بر روی آنها شده است، دامنه تغییراتشان نسبت به کاغذ کمتر بوده است ولی در برخی اقلام دیگر مثل مداد و پاککن درصد واردات چوب و استفاده از کارگر بیشتر است، دامنه تغییراتی آنها نسبت به پارسال بیشتر بوده است.
وی بیان کرد: واحدهای تولیدی و توزیعی نوشتافزار امیدوار هستند امسال با بازگشایی مدارس و دانشگاهها از حالت رکود خارج شود و بازار لوازمالتحریر رونق بگیرد.
رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار لوازم مهندسی گفت: قیمت نوشتافزار با مابقی کالاها مقداری متفاوت است در برخی مواقع حدود ۴۰ تا ۵۰ تولیدکننده که هر کدام دارای سبک خاصی هستند دفتری را تولید میکنند ولی به دلیل آنکه برخی نشانهای تجاری شناختهتر هستند متقاضیان بیشتری دارند و گرانتر به فروش میرسد.
فرزانیان تصریح کرد: نوشتافزار از جمله اقلامی است که حامل نمادهای فرهنگ است و باید روی آن سرمایهگذاری و حمایت شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار لوازم مهندسی گفت: در سالهای گذشته خانوادهها برای خرید نوشت افزار بودجهای کنار نمیگذاشتند، ولی اکنون به دلیل حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و افزایش قیمت مواد اولیه و در نهایت افزایش لوازم نوشتافزار، خانوادهها باید برای خرید لوازم التحریر بودجهای در نظر بگیرند.
نظر شما