مهدی ضیغمی در حاشیه نشست با فعالان حوزه خرما در دشتستان در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: سازمان توسعه تجارت در راستای رونق خرما از تمامتوان و ظرفیت خود بهره میبرد و امیدوارم با همکاری سایر دستگاههای مرتبط به نتایج مورد نظر در راستای بهبود وضعیت معیشتی نخلداران و تولیدکنندگان خرما برسیم.
وی افزود: تنها راه رونق خرما، بهبود وضعیت صادرات این محصول است و با توجه به نزدیک شدن به زمان برداشت محصول، تا ۲ هفته آینده باید جلسه اضطراری صادرات خرما برگزار شود تا بتوانیم به راهکاری اصولی و اساسی دست پیدا کنیم.
معاون سازمان توسعه تجارت ایران خاطر نشان کرد: باید برای صادرات خرما، توجیه لازمرا برای کشورهای هدف داشته باشیم و این در حالی است که اکنون هیچ مدلی از خرما در اختیار سازمان توسعه تجارت ایران نیست و چیزی برای ارائه به طرفهای خارجی نداریم و اینمساله یعنی حوزه خرما در سنوات گذشته عملکرد ضعیفی داشته است.
ضیغمی تصریح کرد: بندر دیر در استان بوشهر یک بندر کانتینری برای صادرات یخچالی به قطر است و به عنوان بندر معین ایران برای صادرات به قطر تعیین شده که میتواند گامی بلند برای رونق خرما باشد.
وی یادآور شد: ۶ استان خرماخیز در کشور داریم که اگر نمایندگان این استانها در مجلس و مدیران ارشد استانی، همکاری و هندلی داشته باشند قطعا خرما رونق می یابد.
نظر شما