به گزارش بازار، محمد مهدی برادران میگوید: در حال ایجاد شهرکهای صنعتی با عنوان شهرکهای صنعتی صنایع خلاق هستیم که این شهرک ها، تسهیلاتی را برای صنعت اسباب بازی نیز ارائه خواهند کرد.
به گفته معاون عمومی وزیر صنعت معدن و تجارت حمایت از تولیدکنندگان برتر اسباب بازی برای ورود آنها به عرصه تولید انبوه و صنعتی شدن و حضور بیشتر در بازارهای ملی و بین المللی از جمله اقداماتی است که برای تولیدکنندگان داخلی اسباب بازی در نظر گرفته شده است.
گردش مالی ۳۰۰ میلیون یورویی اسباببازی در کشور
بر اساس این گزارش، گردش مالی صنعت اسباب بازی در جهان بیش از ۹۰ میلیارد یورو است که سهم کشور ما از این میزان حدود ۳۰۰ میلیون یورو برآورد شده و این در حالی است که اسباب بازی، صنعتی متنوع با مخاطبانی خاص است که از جمله صنایع نوپا در کشور محسوب میشود و به عنوان یکی از ابزارهای مهم، نقش تاثیرگذاری در زندگی کودک داشته و دارد.
در حال حاضر وضعیت تولید در بعضی بخشهای تولید اسباب بازی مانند محصولات مقوایی کاغذی و پلاستیکی به مرز قابل قبولی رسیده است و بعضی از محصولات در سطح استانداردهای جهان در حال تولید و توزیع است.
این صنعت از جمله صنایعی است که تولیدکنندگان توانستند با خلاقیت و نوآوری در آن محصولاتی با کیفیت و متنوع تولید کنند، اما با این وجود هم اکنون سهم تولید کنندگان ایرانی در تامین اسباب بازی کشور ۳۰ تا ۳۵ درصد است.
به گفته برخی از تولیدکنندگان داخلی محصولات اسباب بازی سرمایه در گردش بسترهایی برای فروش و ایجاد فرصتهای نمایشگاهی متنوع برای نمایشگاههای داخلی و خارجی برای معرفی محصولات ایرانی از جمله دغدغههای فعالان این صنعت در کشور است.
محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صنعت معدن و تجارت درباره صنعت اسباب بازی در ایران میگوید: تولیدکنندگان ایرانی ایدهها و محصولات خوبی آماده دارند، اما در خیلی بخشها هنوز تیراژها در حد صنعتی نیست و باید رشد داشته باشد.
وی ادامه داد: هنوز مقیاسها در حدی نیست که هدف گیریهای صنعتی بزرگی داشته باشیم، ولی بسترهای ایجاد شده امیدوار کننده است و امیدواریم با ایجاد مجوزهای جدید و حمایتها، صنعت اسباب بازی رشد کند.
معرفی به موقع و کامل ظرفیتها و توانمندیهای تولیدکنندگان داخلی صنعت اسباب بازی، اشتغالزایی و افزایش تولید در این صنعت را به دنبال دارد.
نظر شما