به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، این بانک تنها در استان آذربایجان شرقی بالغ بر یک هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال تسهیلات، ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار اسنادی و دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال ضمانت نامه به شرکت های دانشبنیان استان پرداخت کرده است.
شرکت صنایع پمپیران، رسام پلیمر نامی، سهند کیوان، میراب پروفیل، صنایع صبح پارلا و صنعت گران آریا سپهر کیهان از جمله شرکت های دانش بنیان مورد حمایت بانک ملی ایران در استان آذربایجان شرقی هستند که در زمینه پمپ سازی، محصولات پلیمری، سیستم های حفاظت الکتریکی، پروفیل، سیستم های اتوماسیون کارخانجات لوازم خانگی، تولید بردهای الکترونیکی مورد نیاز کارخانجات لوازم خانگی و صنایع خودروسازی و پمپ های سانتریفیوژ فعالیت دارند.
لازم به ذکر است، با توجه به اینکه تقویت شرکت های دانش بنیان به عنوان یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی، از محوری ترین سیاست های بانک ملی ایران است، اسفندماه سال گذشته نیز تفاهم نامه همکاری بین این بانک با دو صندوق توسعه صادرات و فناوری شریف و صندوق توسعه فناوری نانو به امضا رسید تا ضمن افزایش تعاملات فی مابین، امکان پرداخت تسهیلات و تامین مالی در جهت کمک به تولید فناوری های راهبردی و توسعه ظرفیت های استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در کشور فراهم شود.
بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۰ هم تنها از محل قرارداد با صندوق توسعه ملی ۸۰۳ میلیارد ریال بابت سرمایه ثابت به شرکت های دانش بنیان تخصیص داده است. این رقم در حوزه سرمایه در گردش نیز به عدد ۹۳۰ میلیارد ریال رسید که تقریبا معادل کل مبلغی است که از محل صندوق به بانک ملی ایران تخصیص یافته بود.
۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰
دانشبنیانها، اولویت بانک ملی ایران در سبد اعتباری
بانک ملی ایران، در راستای تحقق شعار و با توجه به رشد قابل توجه شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها، اعطای تسهیلات به این شرکت ها را یکی از مهم ترین اولویت های خود در سبد اعتباری سال جاری قرار داده است.
کد خبر: ۱۴۷٬۷۳۰
نظر شما