عبدالحمید حمیدی در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به ظرفیت های بالای گردشگری در استان کردستان، اظهار کرد: علیرغم وجود ظرفیت های بی نظیر طبیعی و گردشگری، متاسفانه میزان ورود گردشگر به کردستان حداقلی است و در کنار این مهم در دوران کرونا نیز این حداقل ها به صفر رسید.
وی ارائه خدمات مناسب همراه با رعایت موازین بهداشتی و اصول مهماننوازی را اولویت هتل داران و مدیران مهمان پذیرهای استان به مسافران و گردشگران ورودی به کردستان در پسا کرونا عنوان کرد و افزود: یکی از اولویت ها ما در سطح استان ارتقاء سطح خدمت رسانی به مسافران و گردشگران است و در همین راستا از تمامی ظرفیت های در اختیار بهره برداری خواهیم کرد.
وی ضمن اشاره به تداوم برنامه های آموزشی و ارتقاء سطح خدمت رسانی، بیان کرد: آموزش مدیران و کارکنان مراکز اقامتی جزء برنامههای اصلی این جامعه بوده و همواره از هر دوره آموزشی که منجر به توسعه صنعت گردشگری و هتلداری در کردستان شود استقبال کرده و خواهد کرد.
لزوم همسان سازی نرخ مراکز اقامتی در کردستان
رئیس جامعه هتل داران استان کردستان ضمن تاکید بر لزوم همسانسازی نرخ مراکز اقامتی استان با سایر استانهای همجوار، گفت: اجرایی کردن این مهم یکی از انتظارات به حق ماست و اقدام مناسب معاونت گردشگری و سرمایهگذاری استان در این زمینه قابل تقدیر است.
وی عنوان کرد: کردستان به لحاظ دارا بودن مراکز اقامتی در سطح مناسبی است اما نیاز به توسعه در این حوزه همواره مورد تاکید جامعه هتل داران استان بوده و در این زمینه از هرگونه اقدامی حمایت خواهد کرد و انتظار داریم که ادارات و سازمان های دولتی استان نیز از این مهم حمایتی ویژه داشته باشند.
حمیدی افزود: مراکز اقامتی به ویژه هتلهای یکستاره و مهمانپذیرهای استان نیازمند حمایت بیشتر از جانب دستگاههای دولتی است که امیدواریم با حمایت بیشتر از تاسیسات اقامتی در پسا کرونا، در زمینه خدماترسانی مطلوب به مسافران بتوانیم به بهترین شیوه عمل نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به هزینه بالای احداث زیرساخت های گردشگری در استان کردستان، اظهار کرد: هزینه تهیه مصالح و حمل و نقل برای ساخت یک واحد خدماتی یا اقامتی در استان کردستان به واسطه صعب العبور بودن و کوهستانی بودن چند برابر سایر استانهای کشور است.
رئیس جامعه هتل داران استان کردستان افزود: ما از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این انتظار را داریم در توزیع یارانه ها و تسهیلات این استان را در اولویت قرار داده و سهم بیشتری به کردستان اختصاص دهد تا زمینه برای ارتقاء فعالیت های این بخش فراهم شود و ما نیز بتوانیم خدمت رسانی مناسبی به مسافران و گردشگران داشته باشیم.
وی گفت: ما از تمامی ظرفیت های در اختیار خود در بخش خصوصی بهره برداری خواهیم کرد و به همین دلیل انتظار داریم که ادارات و سازمان های مسئول نیز در این زمینه حمایت های خود از این بخش را افزایش دهند تا بتوانیم در راستای کمک به توسعه پایدار استان کردستان موثر و مفید باشیم.
نظر شما