به گزارش بازار به نقل از شانا، بررسی بولتن آماری سالانه ۲۰۲۰ اوپک نشان میدهد ظرفیت پالایشی ایران از یک میلیون و ۷۸۱ هزار بشکه در سال ۲۰۱۵ به ۲ میلیون و ۲۰۱ هزار بشکه در سال ۲۰۱۹ رسیده است. ظرفیت پالایشی ایران در سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ برابر با یک میلیون و ۹۰۱ هزار بشکه، یک میلیون و ۹۰۱ و ۲ میلیون و ۱۴۱ هزار بشکه بوده است.
ظرفیت پالایشی عربستان بهعنوان بزرگترین تولیدکننده نفت اوپک در سال ۲۰۱۹ روزانه ۲ میلیون و ۸۹۶ هزار بشکه بود که در مقایسه با ۲ میلیون و ۹۳۴ هزار بشکه سال ۲۰۱۵ با کاهش همراه شده است.
ونزوئلا که در سال ۲۰۱۵ جایگاه دوم ظرفیت پالایشی را در میان اعضای اوپک داشت اکنون با ظرفیت پالایشی یک میلیون و ۸۹۱ هزار بشکه در جایگاه سوم قرار گرفته است. ظرفیت پالایشی این کشور بر اساس گزارش سالانه اوپک از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ هیچ تغییری نکرده است.
ظرفیت پالایشی عراق بهعنوان دومین تولیدکننده بزرگ اوپک در سال ۲۰۱۹ برابر با ۷۶۲ هزار بشکه بوده است. ظرفیت پالایشی عراق نیز همانند عربستان در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ با کاهش همراه شد، ظرفیت پالایشی عراق در سال ۲۰۱۵ برابر با ۹۰۰ هزار بشکه در روز بوده است.
امارات که اکنون در جایگاه سومین تولیدکننده عضو اوپک قرار دارد در سال ۲۰۱۹ دارای ظرفیت پالایشی یک میلیون و ۱۲۴ هزار بشکه بود. ظرفیت پالایشی این کشور از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ هیچ تغییری نکرده است.
مجموع ظرفیت پالایشی کشورهای عضو اوپک در سال ۲۰۱۹ برابر با ۱۱ میلیون و ۲۱۸ هزار بشکه در روز بوده که ۱۳۶ هزار بشکه بیشتر از سال ۲۰۱۸ است.
نظر شما