به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، «محمد اسلامی» افزود: این طرح در سال ۹۵ رونمایی شده است.
وی اظهارداشت: برای شکوفایی اقتصاد به دو قدرت موثر اول «برند» و دوم «لجستیک» نیاز است.
وزیرراه و شهرسازی بر لزوم اجرای برنامه جامع لجستیک کشور تاکید کرد و گفت: مملکت نیازمند یک نظام قدرتمند لجستیکی است و به یک معنا باید قدرت لجستیک در کشور متحول شود.
وی افزود: شورای حمل و نقل و لجستیک از شهریور ماه سال گذشته در وزارتخانه تشکیل شده و صاحبان صنایع و بار در این شورا عضویت دارند.
اسلامی بیان داشت: نظام جامع لجستیک در کشور طراحی و هم اکنون در حال اجراست.
وی در ادامه به حوزه نوسازی ناوگان فرسوده جاده ای اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۳۷۴ هزار دستگاه کامیون در کشوروجود دارد که از این تعداد ۵۵ هزار دستگاه بالای ۴۰ سال سن دارند.
وزیرراه و شهرسازی افزود: نوسازی ناوگان حمل و نقل فرسوده از اولویت های مهم وزارت راه و شهرسازی است.
وی اظهارداشت: عملیات نوسازی ناوگان فرسوده از دو مسیر یکی ساخت داخل و دیگری واردات ماشین های سه سال کار کرده اروپایی است.
اسلامی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت صنعتی و تکنولوژی داخل کامیون های مطلوبی را برای تقویت ناوگان حمل و نقل، کیفیت بخشی و بهره وری در حمل و نقل و ده ها دستاورد دیگر عرضه و در اختیار مردم قرار خواهیم داد.
وی گفت: حمل و نقل جادهای نقش موثری در توسعه کشور و کاهش نابرابری اقتصادی و اجتماعی داشته و وابستگی مستقیم آن با تامین مایحتاج مردم در حمل و نقل کارآمد امری انکارناپذیر است.
وزیر راه و شهرسازی افزود: این موارد بحث نوسازی ناوگان و اهمیت آن را دوچندان می کند.
وی یادآورشد: افزایش ایمنی جاده ای، کاهش سوخت، بهبود شاخص های محیط زیست، افزایش توان عملکردی ناوگان حمل و نقل داخلی و بین المللی، بالا رفتن افزایش سرعت عملکرد ترافیکی در جریان راه ها و غیره از جمله مزایای نوسازی و استفاده از یک حمل و نقل کارآمد است.
نظر شما